Belangrijk: er circuleren frauduleuze phishingberichten via sms en WhatsApp over het Groeipakket, de ​​​​​​​schoolbonus en de andere toeslagen van het Groeipakket! Krijg je zo’n bericht? Open de link niet en verwijder het bericht meteen. Wij communiceren enkel via brief en mail.

Sinds kort circuleren er ook overtuigende phishingmails die van My e-Box lijken te komen. Je aanslagbiljet van het FOD Financiën zou beschikbaar zijn in je Ebox. Klik je op de link dan wordt er gevraagd naar jouw bankgegevens. Vul deze niet in en stuur het door naar [email protected]. Verwijder daarna het bericht. Ebox zal nooit om je bankgegevens vragen. Twijfel je aan een mail, je kan de toepassing ook openen via https://myebox.be en daar controleren of er effectief een nieuw bericht klaarstaat.

Daarom kan je voor jouw gezin op ons rekenen

Wij verwelkomen jou en je gezin met open armen in onze familie. Want MyFamily als uitbetaler van jouw Groeipakket, dat is jouw juiste keuze:

  1. 4,5/5 van onze klanten zouden MyFamily aanbevelen aan vrienden en familie. Voor hen blinken we uit in snelheid bij het beantwoorden van jouw vragen, heldere informatie en vriendelijkheid.
  2. Wij hebben oor naar jouw noden: we zijn de enige die je van maandag tot donderdag kan bellen tot 18u en op dinsdag zelfs tot 20u.
  3. Je Startbedrag, waarop je recht hebt bij de komst van een kindje, vraag je in een oogwenk tijdig aan.
  4. Je slaapt op beide oren: jouw Groeipakket wordt altijd op tijd en correct betaald, daar kan je op rekenen.
  5. Je bent in goede handen: wij kennen als geen ander jouw Groeipakket rechten. We focussen ons namelijk als enige private uitbetaler op het Groeipakket in Vlaanderen. Daardoor zijn we dé expert om jouw gezin professioneel te ondersteunen.
  6. Jij hebt zelf de controle. Bereken je Groeipakket eenvoudig met de Groeipakket Calculator. Je berekent zelf hoeveel Groeipakket je voor je gezin zal ontvangen. En met het KindKompas krijg je een uniek zicht op de kosten en inkomsten van je kind(eren).
  7. Aan een woord heb je voldoende. Je krijgt altijd informatie op maat van jouw gezin. In mensentaal, uiteraard.

Zo helpen wij graag mee om jouw kroost alle kansen te bieden zich succesvol te ontplooien in de wereld van morgen.

Formulier krant zwart

Formulier nodig?

Dan hoef je geen boekenkast meer door te ploegen. Alle documenten liggen nu handig in één enkele lade. Die open je door op de knop hieronder te klikken.

Download je formulier

Deze onderwerpen vind je wellicht ook leuk

Op de hoogte blijven over MyFamily? Meld je aan: