Geef eens een checklist cadeau

Ook voor een geheugensteuntje kan je rekenen op MyFamily

 


 

 

Bij een bol buikje hoort heel wat administratie.

Dan is een geheugensteuntje met wat je allemaal in orde moet brengen voor de geboorte erg handig. Ken jij iemand die een kindje verwacht? Wees dan een reddende engel en doe onze overzichtelijke zwangerschapschecklist cadeau. Lees snel verder hoe je hem kan schenken en wat je precies geeft.

 

 

Wat mag je verwachten?

Deze checklist is het ideale geheugensteuntje voor toekomstige ouders. Hij gidst hen door alle fases van de zwangerschap. Per maand staan de belangrijkste zaken die je in orde moet brengen opgelijst. Wist je dat je tijdens de eerste drie maanden maar beter extra foliumzuur inneemt? Of dat de vader het kindje moet erkennen op het gemeentehuis als de ouders niet gehuwd zijn? En misschien wel het belangrijkste, dat je het Startbedrag van 1.214,49 euro zelf moet aanvragen? Kortom, je geeft heel wat nuttige info cadeau.

 

 

Verspreid de zwangerschapschecklist

Doe vandaag nog een goede daad en schenk een gratis digitale of papieren checklist aan toekomstige ouders. Je kan een persoonlijke boodschap toevoegen als je dat wenst.

 

 

Schenk een digitale checklist

Met deze optie schenk je een duurzaam geheugensteuntje, want je spaart enkele bomen. Laat ons weten in welke mailbox we hem mogen droppen en wie de gulle gever is.

 

 


Geef een checklist op papier

De postbode is bijna onderweg… Laat ons nog even weten in welke brievenbus we hem mogen laten bezorgen en wie de postbode eropuit stuurt.