Over MyFamily, Groeipakketuitbetaler

Op zoek naar meer dan alleen financiële steun in een groeipakketuitbetaler? MyFamily biedt een unieke, persoonlijke aanpak voor elk gezin. Ontdek waarom MyFamily de beste keuze is voor jouw gezin.

Wie is MyFamily?

MyFamily is een door de Vlaamse Overheid erkende uitbetaler van het Groeipakket. Dat betekent dat je kan rekenen op een betrouwbare en deskundige service. Als jonge ouder is het immers belangrijk om te weten op welke financiële steun je recht hebt. We zorgen voor een stipte en correcte uitbetaling van het Groeipakket en gidsen je proactief in begrijpbare taal door de soms complexe wetgeving. Bovendien informeren we je op een laagdrempelige manier over alles wat met het gezinsleven te maken heeft. Zo kan jij tijd besteden aan wat echt telt, quality time met je gezin.

Focus op Vlaanderen

Als enige privatieve uitbetaler richten we ons uitsluitend op Vlaanderen. Daardoor kennen we de specifieke behoeften van Vlaamse gezinnen zoals het jouwe. We zijn experts in het Groeipakket. Ons toegewijd team staat ook na de kantooruren voor je klaar met ondersteuning en advies.

Focus op jouw specifieke situatie

Elk gezin is anders, daarom krijgt iedereen een Groeipakket op maat. Hoe sterk jouw verwachtingen ook evolueren, hoe vaak jouw vragen ook veranderen, onze gespecialiseerde Groeipakketcoaches vinden telkens een antwoord dat je verder helpt. 

 

Het Groeipakket begint bij het Startbedrag

Want voor elk kindje in Vlaanderen staat er bij de geboorte een Startbedrag van 1.214,49 euro klaar. Je moet het wel zelf aanvragen. Twee maanden voor de vermoedelijke geboortedatum staan de centjes op je rekening. Vanaf de geboorte krijg je dan voor elk kind een maandelijks basisbedrag in je Groeipakket

STARTBEDRAG AANVRAGEN

 

Waarom kiezen gezinnen zoals het jouwe voor MyFamily?

1. Stipte uitbetaling

MyFamily zorgt niet enkel voor een stipte en correcte uitbetaling van het Groeipakket. Er zijn nog meer redenen waarom je op MyFamily kan rekenen. Dus lees zeker verder.

2. Telefonisch bereikbaar tot 20u

Het gezinsleven kan best druk zijn. Daarom zijn we bereikbaar wanneer het jou past. MyFamily is de enige Groeipakket-uitbetaler die telefonisch bereikbaar is van 8u tot 18u en op dinsdag zelfs van 8u tot 20u. Op vrijdag zijn we bereikbaar tot 16u.

3. Digitaal en mensentaal

Alle info over jouw specifieke Groeipakket vind je in ‘Mijn digitaal dossier’. Daarnaast staan onze Groeipakketcoaches voor je klaar als je vragen hebt over jouw specifieke situatie.

4. Binnen de 24 uur antwoord op jouw vragen

Onze Groeipakketcoaches geven je snel een helder antwoord op je vraag, in mensentaal uiteraard.

5. Info voor jouw gezinsleven

Hoe maak je een mooie en budgetvriendelijke babykamer? Hoe vraag je zwangerschap- of geboorteverlof aan? Als (toekomstige) ouder steek je heel wat op van onze blogs en video’s. Een tip: vraag onze gratis gids van en voor jonge ouders zoals jij aan.

Heb je vragen of wil je meer weten over het Groeipakket?

Onze Groeipakketcoaches staan voor je klaar met alle informatie. Bezoek onze website, maak een afspraak in een van onze kantoren, bel ons tijdens onze ruime openingstijden of stuur een mail en ontvang snel een antwoord. 

contacteer ons

Deze onderwerpen vind je misschien ook wel leuk

Gevelportret Evelyne en Litse

Wat is het Groeipakket?

Lees meer
Bereken je Groeipakket

Bereken je Groeipakket

Lees meer
Elke, Stig en Mallow

Elk gezin is anders: familieverhalen

Lees meer