Onze missie en visie

MyFamily

 

 

Missie

MyFamily wil kinderen – en de gezinnen waarin zij opgroeien – meer kansen bieden om zich succesvol en gelukkig te ontplooien in de wereld van morgen.

 

 

Visie

Jouw gezin kan rekenen op MyFamily. Wij ondersteunen je financieel en wettelijk, kwalitatief en professioneel. Jij staat centraal in onze werkwijze. Hoe sterk jouw verwachtingen ook evolueren, hoe vaak jouw vragen ook veranderen, wij vinden telkens een antwoord dat je verder helpt. Zo krijgt jouw gezin de ruimte om te groeien en zich continu te ontwikkelen.

 

 

""Als medewerker van MyFamily is het mijn engagement om jouw gezin een kwaliteitsvolle dienstverlening te geven. Ik ben bereikbaar voor jou, voor onze partners en voor mijn collega’s. Mijn werk getuigt van kennis, mijn communicatie hou ik eenvoudig. Ik stel mijn service flexibel af op uw veranderende situatie, verwachtingen en wensen. Zo hoop ik jouw vertrouwen te verdienen, elke dag opnieuw.""

 

de groeipakketcoaches

 

 

Kwaliteit in de praktijk – ISO9001

Dat je kan vertrouwen op een kwaliteitsvolle service is geen loze belofte. MyFamily is sinds 1/12/1998 de trotse bezitter van een ISO-certificaat. Dat staat garant voor een efficiënte werking en doordachte procedures. Wat betekent dat voor jou? Een snel en duidelijk antwoord op jouw vraag – dus geen kastjes en muren – en geen onnodige administratieve rompslomp.