Partners van MyFamily

Wil je graag een partnership of samenwerking aangaan om zwangere vrouwen, kinderen en gezinnen nog beter te ondersteunen? Neem dan contact met ons op.


Bied meer kansen aan (toekomstige) gezinnen als partner van MyFamily

Onze huidige partners

Klik op het partner-logo en lees waarom we samenwerken


 

 

Partner van MyFamily

Om kinderen – en de gezinnen waarin ze opgroeien – meer kansen te bieden om zich gelukkig en succesvol te ontplooien in de wereld van morgen, werken we samen met partners. Herken je jouw bedrijf of organisatie hierin? Samen slaan we de handen in elkaar om zwangere vrouwen, kinderen en gezinnen nog beter te ondersteunen. Met advies en expertise.

 

Samenwerken met MyFamily

Reeds 170.000 gezinnen hebben gekozen voor MyFamily. Jaar na jaar groeit het aantal aanvragen voor het startbedrag.

 

Het hoge niveau van onze adviesverlening

De regelmatige doorlichting van alle Groeipakketuitbetalingsactoren, waarbij de overheid de aanpak en correcte beheer van de dossiers evalueert, bewijs het hoge niveau van adviesverlening. Al jaren op rij scoort MyFamily de hoogste punten van de klas.

 

Spontane bedankingen

Vele spontane bedankingen getuigen van de professionele opvolging van de dossiers met een duidelijke uitleg, een vriendelijke en vlotte afhandeling door de MyFamily coaches. We scoren hoog op het vlak van dienstverlening, vakkennis en digitale tools.

 

 

 

Jouw voordelen als MyFamily partner

Je benut de kennis en expertise van onze medewerkers

Onze meest waardevolle tool blijft de pro-activiteit, kennis en expertise van onze coaches die elke vraag beantwoorden met kennis van zaken. Die expertise kan jij benutten. Ook daar maakt MyFamily het verschil.

 

Je bekomt toegang tot een partnerplatform met informatie en communicatiemateriaal

Als partner bekom je toegang tot een e-platform met allerhande communicatiemateriaal en meer. Eenvoudig aanduiden wat je wenst, downloaden of bestellen voor druk. Zo kan je je advies of expertise extra ondersteunen naar zwangere vrouwen en gezinnen toe.


 


Neem contact met ons op

Wij kijken er naar uit om samen van gedachten te wisselen en gezamenlijke opportuniteiten te ontdekken.

Vul je gegevens in. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.
Bel of mail je liever? Dat kan ook.


 

 

Maak een afspraak of stel een vraag