Helan

 

 

Waarom MyFamily samenwerkt met Helan kinderopvang

MyFamily wil gezinnen niet alleen financieel ondersteunen. We willen kinderen en hun gezin alle kansen geven om zich succesvol te ontplooien. Daarvoor werken we samen met partners zoals Helan Kinderopvang. Zij zorgen ervoor dat jonge gezinnen een perfect evenwicht kunnen vinden tussen werk en gezinsleven. Bovendien is een kinderopvang een inspirerende omgeving om kinderen de wereld rondom hen te laten ontdekken.

 

 

Kinderdagverblijf en onthaalouder

Voor de opvang van je kindje kan je kiezen tussen een crèche of een onthaalouder. Helan Kinderopvang biedt beide mogelijkheden aan. Zo vind je bij hen de opvangvorm die het best bij jou past. Want elk gezin is anders.


Samen spelend leren in een kinderdagverblijf

De enthousiaste kinderbegeleiders van Helan stimuleren kinderen om de wereld te ontdekken samen met de andere kindjes. Zo kunnen ze samen al spelend leren. Geleid door pedagogische waarde groeit elk kind hier op zijn eigen tempo.


De persoonlijke toets van de onthaalouder

Onthaalouders vangen doorgaans een beperkt aantal kindjes? Daardoor kom je bij hen terecht in een huiselijke sfeer. Ukjes tot drie jaar kunnen er spelen en leren op hun eigen ritme. Voor kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben is dit de ideale opvang.

 

 

Goed om weten over Helan Kinderopvang

  • Verspreid over heel Vlaanderen
  • Kostprijs op basis van inkomen
  • Kinderbegeleiders en onthaalouders staan in voor de verzorging en ontwikkeling van kinderen
  • Je hoeft geen klant te zijn bij Helan Ziekenfonds om te kiezen voor Helan Kinderopvang
  • Erkend en vergund door Kind en Gezin (Agentschap Opgroeien)

 

 

Kinderopvangtoeslag

Bij Helan Kinderopvang betaal je een prijs op basis van jouw inkomen. Dat betekent dat je een voordeeltarief geniet als je inkomen lager is. Daardoor heb je geen recht op een kinderopvangtoeslag in je Groeipakket. Wanneer heb je er wel recht op? Als je deze voorwaarden kan afvinken:

  • Je kind gaat naar de opvang en nog niet naar de kleuterschool.
  • Je stuurt je kind naar een opvangplaats die een vergunning heeft van de Vlaamse overheid.
  • Het bedrag dat je betaalt voor de opvang volgt de subsidieregeling van Kind en Gezin niet.