Groeipakketcoach

Jouw rol 

De geboorte van een kind is wellicht het mooiste dat jonge ouders overkomt. Een moment waarop zij eigenlijk enkel met die kleine spruit willen bezig zijn, maar tegen wil en dank ook wat administratie moeten afhandelen. 

Wel, om hun Startbedrag en Groeipakket te krijgen, hoeven ze alvast nauwelijks moeite te doen. Hoezo? Jij als Groeipakketcoach zorgt dat de kersverse ouders krijgen waar ze recht op hebben en tegelijk kunnen blijven focussen op het verversen van pampers en uitzoeken van nieuwe rompertjes.

 

 

Jouw eigenschappen

  • Communicatief: je kan complexe wetgeving omzetten in heldere taal, duidelijk voor elk gezin. En dat zowel mondeling als schriftelijk.
  • Leergierig: een gezonde portie wetgeving verwerken, schrikt jou niet af.
  • Analytisch en probleemoplossend: je schat situaties correct in en scheidt hoofd- en bijzaak. Je benadert problemen op een positieve manier en werkt oplossingen en alternatieven uit.

 

Vacature Groeipakketcoach 

Jouw kennis 

  • MyFamily richt zich enkel op gezinnen die in Vlaanderen wonen waardoor je met je Nederlands als moedertaal al een heel eind komt. Kennis van Engels of Frans is wel een pluspunt.
  • Je behaalde een bachelordiploma, zo weten we dat je wel wat leerstof kan verteren. Niet dat je bij ons hele cursussen moet blokken, maar aan een dosis wetgeving ontsnap je niet.
  • Bij voorkeur volgde je een juridische opleiding of deed je al ervaring op in een praktijk-juridische omgeving.

 

 

Waar kom je terecht?

MyFamily is een zogenaamde “uitbetalingsactor”, erkend door Kind & Gezin. Dit betekent dat wij het Groeipakket – de vroegere kinderbijslag – uitbetalen aan onze meer dan 177.000 gezinnen. 

Je maakt deel uit van onze familie van 125 medewerkers. In ons Mechels kantoor werk je daarbij nauw samen met je collega’s:

 

 

Trouwens, een beetje in vorm zijn kan geen kwaad, want joggende Amanda loopt als buddy met jou mee. Zo leer je onze organisatie kennen. En kan je altijd op iemand rekenen om te antwoorden op al je vragen. Een hele geruststelling, toch?

 

 

En een typische werkdag als Groeipakketcoach: hoe verloopt die?

Net als elke dag voor een kerverse vader of moeder verrassingen in petto heeft, leer je ook als Groeipakketcoach altijd weer iets nieuws. 

Behandel je het ene moment een adreswijziging, dan verander je het moment erna in een ware Sherlock Holmes om een fraudedossier binnenste buiten te keren. En help je de ene dag onze gezinnen verder aan het loket, dan speel je de dag erna gastheer- of vrouw op een zwangerschapsbeurs.

 

Wat biedt MyFamily jou?

We houden je liefst enige tijd aan boord en daar zetten we als werkgever graag iets tegenover. Een voltijds contract van onbepaalde duur, dat spreekt voor zich. Waar we echt het verschil mee maken zijn de meer dan 20 andere voordelen waarvan je bij MyFamily geniet.

  • Je work-life balance bewaak je dankzij 38 verlofdagen per jaar én de uitgebreide mogelijkheid voor thuiswerk. Zo kan je in samenspraak met je collega's tot 4 dagen per week in je home-office spenderen. Minder verkeersstress, meer tijd voor jezelf.
  • Dat je een marktconform loon krijgt, zegt iedere werkgever. Wij leggen liever de nadruk op de niet-recurrente bonusplannen, de hospitalisatie- en groepsverzekering en de maaltijdcheques die een mooie aanvulling vormen op dat competitieve loon. Bovendien behoort ook een voordelige fietslease tot de mogelijkheden.
  • Je persoonlijke ontwikkeling stimuleren we via opleidingen die je laten groeien. Zowel in ons kantoor in de buurt van het station van Mechelen of het hoofdkantoor aan het hippe Eilandje in Antwerpen, als via externe opleidingen.

 

 

Telewerk en balans werk/privé

 

38 dagen verlof

Bonusplannen

Fietslease

Maaltijdcheques

Hospitalisatie- en groepsverzekering

 

 

Zie jij mogelijkheden en heb je zin om deel uit te maken van MyFamily?

Solliciteren maar! Stuur ons je CV en motivatiebrief door. Johan van onze HR-afdeling neemt deze ter harte. Denkt hij dat er een match is, dan volgt een persoonlijk gesprek en gaat hij na of je persoonlijkheid en capaciteiten passen bij het team in Mechelen.