Checklist Mijn Zwangerschap

Joepie, zwanger! Maar helaas komt er bij jouw babybump vaak ook wat zwangerschapsdementie kijken. En de komst van een (eerste) kindje vergt net heel wat voorbereiding. Geen zorgen: wij ontwikkelden een allesomvattende checklist! Met dit praktische overzicht per trimester én voor vlak na de geboorte vergeet je niets. De checklist bevat een heleboel functionele to do’s, maar ook leuke tips voor mama én baby.

Via de knoppen hieronder kan je jouw checklist downloaden. Je kan deze downloaden per trimester van je zwangerschap of na geboorte. Wil je liever alles in één overzicht? Dat kan ook.

Zwangere vrouw

Checklist 1e trimester

Download Checklist 1

Checklist 2e trimester

Download Checklist 2

Checklist 3e trimester

Download Checklist 3

Checklist na de geboorte

Download Checklist 4

Volledige checklist

Download hele checklist

Print de checklist(s) af en hang deze op een zichtbare plek. Zo kan je zeker zijn dat je niets vergeet. Check, check, check: helemaal klaar om dat klein wondertje te verwelkomen! 😊

Tip: breng je Startbedrag alvast in orde!

Iets belangrijk afvinken op de checklist? Vraag dan alvast jouw Startbedrag (vroeger kraamgeld of geboortepremie) aan. Met dit bedrag van € 1.167,33 geef je jouw kindje vanaf het begin een mooie start in het leven.

Vraag je Startbedrag aan via de knop hiernaast. Wij brengen daarna alles voor jou in orde. Zodat je vanaf 2 maanden voor de ingeschatte bevaldatum jouw € 1.167,33 ontvangt.
Meer informatie vind je hier terug.

Op de hoogte blijven over MyFamily? Meld je aan: