Vroedvrouwenloket

 

 

Waarom MyFamily samenwerkt met het Vroedvrouwenloket

MyFamily wil kinderen en gezinnen meer kansen bieden. Dat willen we onder meer doen door logische en relevante partnerships aan te gaan. Een zwangerschap is een periode waarin het gezin zich voorbereidt op de komst van nieuw leven. Ook de vroedvrouw speelt een vertrouwensrol bij de aanstaande ouder(s). Daarom is het voor ons logisch dat we samenwerken met het Vroedvrouwenloket, om vroedvrouwen bij te staan met informatie over het Startbedrag en Groeipakket.

 

 

 

Over het Vroedvrouwenloket

Het Vroedvrouwenloket is een website waar vroedvrouwen(praktijken) maar ook gynaecologie- en materniteitafdelingen van ziekenhuizen terecht kunnen voor het kosteloos bestellen van cliëntinformatie (folders, boekjes, magazines) en stalen (luiers, babyzalf, wasmiddel etc. In het Vroedvrouwenloket kiezen professionals zelf welke informatie en stalen ze willen bestellen om te verstrekken aan hun cliënten, mama’s in spe.

Verder biedt het loket een gespecialiseerd assortiment aan praktijkbenodigdheden dat is afgestemd op de behoefte van de geboortezorg.

Het Vroedvrouwenloket is geïnspireerd door het Verloskundigenloket en Kraamzorgloket. Dat is in Nederland sinds vele jaren de leverancier voor 85% van alle verloskundigen, ziekenhuizen en kraamzorg.