Dreambaby

 

 

Waarom MyFamily samenwerkt met Dreambaby

Bij MyFamily doen we er alles aan om kinderen – en de gezinnen waarin zij opgroeien – meer kansen te bieden om zich succesvol en gelukkig te ontplooien in de wereld van morgen. We willen gezinnen ondersteunen en helpen genieten van mooie momenten, elke dag opnieuw. Voor toekomstige ouders betekent dat soms ook advies op maat bij de komst van een (eerste) kindje. Dreambaby is een waardevolle partner om er mee voor te zorgen dat kinderen een goede start in het leven krijgen.

 

 

Over Dreambaby

Dreambaby is de babyspecialist van Colruyt Group en de plek voor inspiratie en persoonlijk advies. Zij staan je bij om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de komst van je kindje. Je kan rekenen op de nodige aandacht en expertise om de juiste babyspullen te kiezen. Het ruime assortiment is met liefde samengesteld en bestaat uit onmisbare basics en trendy accessoires van grote merken en het eigen merk, Dreambee. Bovendien kan je steeds rekenen op scherpe prijzen.

 

 

Geboortelijstservice

Ook hun geboortelijstservice maakt het je gemakkelijk. Je stelt je geboortelijst samen op jouw maat, je hebt geen aankoopverplichting* en je lijst is voor iedereen dichtbij. Bovendien krijg je er nog een extra geschenk bovenop in de vorm van een geschenkkaart t.w.v. 10% van je volledige lijst en geniet je bovendien van extra veel voordelen bij verschillende partners. Ga gerust langs in de winkel of boek je gratis persoonlijke rondleiding op lijst.dreambaby.be.

Een geboortelijst leggen, een cadeau kopen of shoppen voor je baby? Dreambaby is altijd dichtbij. Je kan steeds terecht in 27 Dreambaby-winkels, meer dan 300 afhaalpunten in België en ook op de website vind je op elk moment alles voor je baby.

Neem gerust een kijkje op dreambaby.be of bekijk de online catalogus.

*M.u.v. babykleertjes en babyartikelen die speciaal voor jou besteld werden.