Waarom MyFamily samenwerkt met Vlieg en vzw publiq

Vlieg, een project van vzw publiq, richt zich op families met kinderen tot 12 jaar.

Samen met Vlieg willen we deze families doen stilstaan bij het belang van cultuur en vrije tijd in het leven van hun kinderen, als onderdeel van het ‘wereldwijs maken’. Onder andere projecten zoals de Schatten van Vlieg en de MyFamily-UiTagenda vormen een concrete weerspiegeling van de samenwerking met publiq.

Over PUBLIQ

Publiq faciliteert het publieke vrijetijdsleven door ervoor te zorgen dat mensen en activiteiten elkaar vinden. Daartoe hertaalt publiq het grote aanbod uit de sectoren cultuur, jeugd en sport naar een overzichtelijk en uitdagend geheel via verschillende communicatiekanalen en events. Bekende realisaties van publiq zijn o.a. UiTinVlaanderen, UiTmetVlieg, UiTPAS, museumpas.

Vinden en verbinden

Publiq verbindt mensen met activiteiten en met elkaar door ervoor te zorgen dat ze elkaar vinden. Wie aan cultuur of vrijetijdsbesteding wil doen, zoekt gewoonlijk inspiratie binnen een straal van 30 kilometer rond zijn woonplaats.  Onder een herkenbaar UiT-label wijzen websites, magazines en folders de kortste weg naar activiteiten om de hoek of verderaf. Zowel nationaal, regionaal als lokaal.  Speciaal voor families met jonge kinderen creëerde publiq Vlieg. Vlieg is een herkenbaar en speels label dat het culturele en vrijetijdsaanbod voor de allerjongsten (tot 12 jaar) overal zichtbaar maakt.

Ontdek het aanbod van publiq

logo_publiq
Dreambaby
LOGO vbov
Partner_Yongo_en_MyFamily
Vlaamse federatie van Doula's
Bsit app logo

Op de hoogte blijven over MyFamily? Meld je aan: