Waarom MyFamily samenwerkt met Mama Baas?

Omdat Mama Baas no-nonsens informatie en tips van experts combineert met oprechte mamaverhalen. Door hun jarenlange ervaring bieden ze concrete antwoorden op vragen van ouders met heel uiteenlopende verhalen. En de samenwerking past perfect binnen onze missie om kinderen en gezinnen meer kansen te bieden. Zo staan we samen achter dezelfde boodschap: ouders blij maken en hen helpen met nuttige info om hen zo meer kansen te bieden.

Over Mama Baas

Mama Baas werd opgericht door twee mama’s voor en door vrouwen met een kinderwens en mama’s met kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

In het moeder- of ouderschap bestaat er geen zwart of wit, daarom brengt Mama Baas zo veel mogelijk verschillende verhalen en experts samen. Wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander; het komt erop aan zelf je eigen verhaal te durven schrijven met je gezin.

Advies en informatie door een mama/papa of expert

Mama Baas werkt met een vaste poel van mama’s en papa’s, elk met een verschillend profiel en brengt ook onderbouwde artikels van experts, gaande van een huisarts en een pediater tot een orthopedagoog en een gynaecoloog. Omdat we zelf, en ongetwijfeld veel ouders, met soms heel praktische vragen zitten waarop we een duidelijk antwoord willen. Bekijk de website van Mama Baas.

MyFamily_partners_logo_mama-baas
Publiq
Doulas
Dreambaby

Op de hoogte blijven over MyFamily? Meld je aan: