Waarom MyFamily samenwerkt met Bsit

Bij MyFamily zijn we overtuigd van één ding: wij willen kinderen – en de gezinnen waarin zij opgroeien – meer kansen bieden om zich succesvol en gelukkig te ontplooien in de wereld van morgen. We willen gezinnen elke dag ondersteunen en helpen genieten van de mooie momenten in het leven. Voor ouders betekent dit vaak om hun vrije tijd en flexibiliteit terug te vinden. Bsit is de ideale partner om er mee voor te zorgen dat ouders ook tijd vinden voor zichzelf en voor elkaar.

Over Bsit

Bsit, de kinderopvang app, is een mobiele app die ouders helpt om babysitters te vinden, in hun buurt en aangeraden door hun vrienden. De app laat ouders ook toe hun babysittings te beheren (agenda, in-app betaling, aanvullende verzekering en nog meer). Het doel van Bsit: het leven van ouders vereenvoudigen door scores en recensies van vrienden, ouders en andere kennissen samen te brengen.

Bsit is actief in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. De jonge Belgische app werd eind 2015 opgestart door 2 jonge ouders en heeft reeds meer dan 300.000 gebruikers samengebracht.

Website: Bsit

Bsit logo grijs
Dreambaby
LOGO vbov
Partner_Yongo_en_MyFamily
Vlaamse federatie van Doula's
Publiq vzw

Op de hoogte blijven over MyFamily? Meld je aan: