314.803 kinderen rekenen voor hun Groeipakket op MyFamily. En jij?

Ontvang 1.214,49 euro

Proficiat! MyFamily verwelkomt je met open armen en een geboortegeschenk. Want voor elk kindje heb je recht op een Startbedrag of kraamgeld. Je moet het wel zelf aanvragen. Dat kan je hier eenvoudig online doen. Daarna ontvang je vanaf twee maanden voor de vermoedelijke geboortedatum jouw Startbedrag van 1.214,49 euro

 

 

Groeipakket berekenen

Groeipakket is de nieuwe naam voor kinderbijslag in Vlaanderen. Werk je in het buitenland of verhuis je naar Vlaanderen? Krijg je al een Groeipakket van een andere uitbetaler, maar maak je liever deel uit van MyFamily? Vraag dan hier jouw Groeipakket aan. Daarna brengen wij alles in orde en ben jij binnenkort deel van onze grote familie.

 

 

 

 

Vier steengoede redenen om voor MyFamily te kiezen als uitbetaler van jouw Groeipakket

 

1. Vlot bereikbaar (zelfs tot 20u)

Onze Groeipakketcoaches staan elke dag telefonisch voor je klaar tot 18u en op dinsdag zelfs tot 20u.

Stel je jouw vraag liever per mail? Onze Groeipakketcoaches doen hun uiterste best om je binnen 24u te antwoorden.

Liever oogcontact? Onze (digitale) deuren staan voor je open. Kom langs in een van onze MyFamily-kantoren of boek een video-gesprek.

Contacteer ons op de manier die jij verkiest.

 

 

2. Expert in het Groeipakket

MyFamily wil jouw kroost alle kansen bieden om zich succesvol te ontplooien in de wereld van morgen. Dat begint met een stipte en correcte uitbetaling van jouw Groeipakket.

Onze Groeipakketcoaches staan je altijd bij met raad en daad over je kinderbijslag. En samen met onze partners informeren en inspireren we je over alles wat er bij het gezinsleven komt kijken.

Bekijk onze blogs en video’s of schrijf je in op de digitale Groeipakketkrant.

 

 

3. Een dikke 4,5/5, met glans geslaagd!

36% van alle zwangere vrouwen kiest voor MyFamily. Omdat we service belangrijk vinden, vroegen we hen om een cijfer te geven aan onze dienstverlening. Zij gaven een score van 4,5/5. Lees hieronder waarom deze gezinnen zo tevreden zijn dat ze tot onze grote familie behoren.

 

 

4. 177.853 gezinnen vertrouwen op MyFamily

Bij MyFamily zijn we één grote familie. Dat mag je letterlijk nemen, want we sluiten 314.803 kinderen in onze armen!

Onze Groeipakketcoaches geven ondanks die grote getallen advies op maat van jouw gezin. Zo kan jij voor je Groeipakket op twee oren slapen en je focussen op wat echt telt: quality time met je gezin.

 

 


Hoor je het ook eens van een ander

Deze gezinnen zijn al een stukje van onze grote familie. Lees hier waarom ze graag in ons warme MyFamily-nest vertoeven.

 

 

Arno

⭐⭐⭐⭐⭐

Steeds zeer snel antwoord, en steeds zeer vriendelijke omgang, waar elke persoon de nodige hulp en antwoorden krijgt. Fijn door zo’n bekwame personen geholpen te worden.

 

 

 

Mohammed

⭐⭐⭐⭐⭐

Bij elke vraag wordt een duidelijke antwoord of info gegeven. Dit gebeurt snel en vriendelijk. Top!

 

 

 

Charlotte

⭐⭐⭐⭐⭐

Mailing komt steeds zeer persoonlijk en klantvriendelijk over! Dit geeft mij vertrouwen in de mensen van MyFamily. Echt leuk om een betrokken Groeipakketactor te hebben.

 

 


 

 

Overtuigd? Sluit je aan bij MyFamily als uitbetaler voor jouw Groeipakket of kinderbijslag.

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven over jouw Groeipakket of kinderbijslag?

Ontvang jij onze digitale Groeipakketkrant nog niet? Wij geven je graag vier goede redenen om daar verandering in te brengen:

  1. Je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes over jouw Groeipakket.
  2. We inspireren je graag met leuke artikels op maat van jouw gezin, bv. interessante gezinsuitstappen of besparingstips op je huishoudgeld.
  3. Je ontvangt geen spammail. We sturen deze digitale Groeipakketkrant enkel uit als we echt iets te vertellen hebben.
  4. Je ontvangt een digitale krant. Zo dragen we samen een steentje bij aan een groene toekomst. Geen papierverspilling én de bossen blijven bestaan.

Overtuigd? Klik dan op de knop om te bevestigen. Laat je mailadres, voornaam en naam achter en je inschrijving voor de Groeipakketkrant is in orde!


 

Misschien vraag je je dit nog af:

 

Ik ben zwanger. Hoe vraag ik het Startbedrag aan?

Je kan jouw Startbedrag hier eenvoudig online aanvragen. Zodra de aanvraag gedaan is, brengen wij alles in orde. Vanaf 2 maanden voor de vermoedelijke geboortedatum van je kindje ontvang je jouw Startbedrag van 1.214,49 euro op de rekening.

Beval je in het buitenland?

Ook dan heb je mogelijk recht op het Startbedrag! Je kan de voorwaarden hier nalezen, of contacteer onze Groeipakketcoaches. Zij kijken het graag voor je na.

Wanneer ontvang ik het Groeipakket?

Ten laatste op de 8ste van elke maand staat het Groeipakket op je rekening. Het bedrag dat je krijgt is eigenlijk het Groeipakket van de vorige maand. Een voorbeeld maakt het vast duidelijker: ten laatste op 8 mei krijg je het bedrag voor april. We voorzien elke week een extra betalingsdag. Zo kan jij eventuele achterstallige centjes toch snel kan ontvangen.

Ontvang jij jouw Groeipakket via MyFamily? Dan kan je snel en eenvoudig je betalingshistoriek bekijken via ons online portaal. Je kan inloggen op je eigen digitale dossier en daar de nodige informatie vinden.

Wil je graag een overzicht van wanneer de centjes op je rekening zullen staan? Neem een kijkje op de uitbetalingskalender.

Hoe kan ik een attest van mijn Groeipakket ontvangen?

Je kan heel snel en makkelijk een attest bij onze Groeipakketcoaches opvragen. Dit doe je door een mail te sturen naar info@myfamily.be of door te bellen naar 03 221 08 11. Je kan ons nog op andere manieren die jij verkiest contacteren.

Ik wil mijn rekeningnummer wijzigen? Hoe doe ik dit?

Heel eenvoudig. Je vult het juiste formulier in en bezorgt ons dat ingevuld terug. Dat kan per mail naar info@myfamily.be of per post naar MyFamily, Brouwersvliet 4 bus 3, 2000 Antwerpen.

Vind hier het juiste formulier:

Niet zeker welk formulier je moet gebruiken? Vraag het aan onze Groeipakketcoaches, zij helpen je graag.
Heb je een ander formulier nodig? We verzamelen al onze formulieren hier.

 


Belangrijk: er circuleren frauduleuze phishingberichten via sms en WhatsApp over het Groeipakket, de schoolbonus en de andere toeslagen van het Groeipakket! Krijg je zo’n bericht? Open de link niet en verwijder het bericht meteen. Wij communiceren enkel via brief en mail.

Sinds kort circuleren er ook overtuigende phishingmails die van My e-Box lijken te komen. Je aanslagbiljet van het FOD Financiën zou beschikbaar zijn in je Ebox. Klik je op de link dan wordt er gevraagd naar jouw bankgegevens. Vul deze niet in en stuur het door naar verdacht@safeonweb.be. Verwijder daarna het bericht. Ebox zal nooit om je bankgegevens vragen. Twijfel je aan een mail, je kan de toepassing ook openen via https://myebox.be en daar controleren of er effectief een nieuw bericht klaarstaat.