Groeipakketcoach te Kortrijk

MyFamily

zoekt een

groeipakketcoach te Kortrijk

MyFamily is een zogenaamde “uitbetalingsactor”, erkend door Kind & Gezin. Dit betekent dat wij het Groeipakket – de vroegere kinderbijslag – uitbetalen aan gezinnen. Met deze steun krijgen de kinderen in het gezin meer kansen om zich succesvol en gelukkig te ontplooien.

We zoeken iemand die

  • zonder moeite een gezonde portie wetgeving verwerkt.
  • een bachelordiploma behaalde
  • bij voorkeur een praktijk-juridische ervaring heeft opgedaan tijdens de opleiding of in een werkcontext. Zo weten we dat jij over de capaciteiten beschikt om de nodige kennis te verwerken. En deze bovendien begrijpbaar kunt overbrengen naar je gesprekspartner.
  • meedenkt met onze klanten en hen oplossingen aanreikt.

 

En samen met ons wil gaan voor

… tevreden klanten

We nemen de tijd om je te boetseren tot specialist van ons groeipakket. Je wordt dus niet zomaar in het diepe gegooid. Zo groei je uit tot het luisterend oor voor onze klanten.

… vlottere dienstverlening

Jij bent een klankbord voor onze klanten. Geen betere plek om te ontdekken waar de sterktes en pijnpunten liggen in onze dienstverlening. Het schrikt je dan ook niet af om verbetervoorstellen te lanceren.

… en een goede balans tussen werk en privé

Als organisatie bieden we je de kans om een gezond evenwicht te vinden tussen kantoor- en thuiswerk. Gemiddeld werk je één à twee dagen per week op kantoor. Een win-winsituatie waarbij jij echt deel uitmaakt van het team, én voldoende tijd hebt om elke werkdag met een volle batterij te starten.

 

Bij MyFamily kan jij rekenen op

  • Een voltijds contract voor onbepaalde duur. Na een doorgedreven opleiding groei je uit tot een volleerd aanspreekpunt voor je klanten. Je wordt niet zomaar in het diepe gegooid.
  • Een aantrekkelijk salaris dat de nodige glans krijgt door de vele extralegale voordelen: onder andere maaltijdcheques, een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering.
  • Een leuke werkomgeving in ons kantoor in Kortrijk.

 

Overtuigd? Solliciteren maar!
Stuur je CV en motivatiebrief door via de website. Onze HR-afdeling neemt deze dan ter harte.
Zij zij overtuigd dat jij over de nodige skills beschikt? Dan bellen ze je om af te toetsen of aan elkaars verwachtingen voldaan kan worden.
Daarna volgt een persoonlijk gesprek en gaan we na of je persoonlijkheid en capaciteiten passen bij de job en het team.
En wie weet ben jij binnenkort de nieuwste aanwinst van Team MyFamily !

Plaats tewerkstelling:

President Kennedypark 33b, 8500 Kortrijk