Jongeren in zomerbar Antwerpen

Een zwoele zomerbar

In deze zes zomerbars word je getrakteerd op een voorstelling, een streepje muziek of een tentoonstelling. Een aperitiefje op het dak van een museum of in de schaduw van een circustent: dat noemen we cultureel verantwoord terrassen.

de 6 leukste zomerbars

Een film in open lucht

Op heel wat plekken in Vlaanderen kan je deze zomer naar de openluchtcinema. Met je voetjes in het zand of met je bootje in de Leie: hier pik je de leukste films mee onder de sterrenhemel.

De leukste films in openlucht
openluchtfilm op het strand
museumnacht Antwerpen mas

Een nacht in een museum

Tijdens de Museumnacht van Antwerpen gooien 20 musea hun deuren open tot ver na zonsondergang. Kunst op het toilet, Swingjazz in een museumkelder of een literair portret? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Beleef een nacht in een museum

Een strand in de stad

Zin in een dagje aan het strand, maar geen zin in de file naar de kust? Geen enkel probleem: enkele stadsstranden voorzien zand, water en in de meeste gevallen ook een strandbar waar je ‘s avonds kan blijven plakken, al dan niet met een concertje erbij.

De zonnigste stranden
Bocadero strand in de stad
Kunst in Watou

Kunst in Watou

Het grensdorpje Watou verandert iedere zomer in een groot kunstenfestival: heel wat dichters en artiesten strijken er neer om een bijzonder kunstenparcours te vormen. Daarnaast loop je overal poëzie tegen het lijf, en kan je heel wat toffe workshops en optredens meepikken.

Kunstenfestival Watou

Betrouwbare babysit

PS: Geen zin in een eindeloze zoektocht naar een betrouwbare babysit? Als klant van MyFamily kan je genieten van 2 maanden kosteloze toegang tot Bsit One. Hier vind je meer informatie

Bsit_logo 2019

Op de hoogte blijven over MyFamily? Meld je aan: