Belly friendly UiTtips maart en april

Groeit jouw familie binnenkort? Proficiat!

MyFamily selecteerde enkele zwangerschapsvriendelijke activiteiten voor jou. Zo kan jij nog even extra genieten voor de komst van je kleine spruit. Want tijdens je zwangerschap wil je misschien niet altijd stilzitten. Ontdek wat je de komende maanden allemaal kan doen. Veel plezier!

Je Startbedrag bij geboorte

1. Workshop Baby Basics

Deze workshop op 26 maart 2019 staat helemaal in het teken van je toekomstige baby. Je leert alles over zijn ontwikkeling en krijgt heel wat handige tips. Onderwerpen die aan bod komen: een veranderende gezinsdynamiek, slaap, voeding, verzorging,… Kortom: alles wat je moet weten om de eerste weken met je baby door te komen. Zo schieten jullie én jullie baby straks vlot uit de startblokken!

meer info

2. Veilig sporten tijdens je zwangerschap

Wil je graag veilig fit blijven tijdens je zwangerschap? Bij Mamoove kan dat. Hier sport je samen met andere zwangere vrouwen in kleine groepjes: want sporten tijdens de zwangerschap zorgt voor minder kwaaltjes, betere slaap en een vlottere bevalling. Het allerbeste? Na je bevalling kan je hier nog steeds terecht, en je mag je baby en eventuele oudere kinderen gewoon meebrengen: zij spelen of doen gewoon rustig mee vanuit de draagzak, jij blijft aan je conditie werken.

meer info

3. Klarafestival

Ben je een muziekliefhebber, maar heb je geen zin in drukke concerten met die bolle buik? Dan is het Klarafestival ongetwijfeld iets voor jou. Van 14 tot 29 maart geniet je op verschillende locaties in Antwerpen, Brugge en Brussel van klassiek in al haar vormen. Nestel je in het rode pluche voor concerten, films of zelfs de glamoureuze uitreiking van de Klara’s, prestigieuze Belgische muziekprijzen. Maar het allerleukste aan het Klarafestival is de Klarafestival Box: een glazen doos met een piano en drie zitplaatsen, waarin je het intiemste en meest intense concert van je leven kan bijwonen.

meer info
Klarafestival 2019
Affordable Art Fair Brussel

4. Affordable Art Fair

Affordable Art Fair

Nog op zoek naar dat ene unieke kunstwerk dat de kinderkamer compleet maakt (of eender welke plek in je huis)? Dan moet je naar Affordable Art Fair, van 14 tot 17 maart in Tour & Taxis in Brussel. Meer dan 90 Belgische en internationale galerijen zijn hier vertegenwoordigd, en allemaal bieden ze unieke kunst aan een zacht prijsje. Niets zo leuk als een rustig dagje kunst kijken – maar dan zonder paniekaanval bij het zien van de prijzen – en zo wordt je baby al voor hij of zij geboren is een echte kunstkenner.

meer info

5. Bébé Dansant

Dans je graag? Je baby ongetwijfeld ook! Deze workshop op 26 maart zet jullie samen in beweging op de maat van de muziek, met een combinatie van danspasjes en pilatesoefeningen. Bovendien is er ook veel aandacht voor een correcte houding wanneer je je baby in een draagzak draagt: belangrijk voor de dans, maar nog meer voor het dragen van je baby – want die wordt er ook niet lichter op. Een pittige workshop voor mama of papa, pure ontspanning voor baby.

Meer info

Meer activiteiten ontdekken?

MyFamily helpt je op weg… Druk op de knop voor de volledige agenda!

Op de hoogte blijven over MyFamily? Meld je aan: