Belly friendly UiTtips september

Groeit jouw familie binnenkort? Proficiat!

MyFamily selecteerde, samen met onze partner Vlieg, enkele zwangerschapsvriendelijke activiteiten voor jou. Zo kan jij nog even extra genieten voor de komst van je kleine spruit. Want tijdens je zwangerschap wil je misschien niet altijd stilzitten. Ontdek wat je de komende maand allemaal kan doen. Veel plezier!

Heb jij je Startbedrag al aangevraagd? Je hebt recht op € 1.167,33 voor je kindje.

Startbedrag aanvragen

Vlot op de pot

Wanneer is je kind klaar om op het potje te gaan? En vooral: hoe pak je dat aan als ouder? Huis van het Kind Leuven helpt je uit de pampers met een gratis webinar vol info en praktische tips. Bovendien delen ouders tijdens deze webinar met plezier hun eigen ervaringen. Want sharing is caring, toch?

Praktisch: de online webinar gaat door op woensdag 22 september van 10u tot 11u30.

meer info

Eten met stukjes

Ben je bijna om je baby te laten starten met vaste voeding? Spannend! Je kan kiezen voor de klassieke fruit- en groentepapjes, maar er zijn ook nog andere opties. Tijdens een workshop in het Huis van het Kind in Brussel leer je alles over baby led weaning. Zo leer je je kindje al snel om echt zelfstandig te laten eten.

Praktisch: je kan de workshop volgen 9 september (10u tot 12u), op 18 november (10u tot 12u) en op 20 december (19u tot 21u) in Brussel.

meer info

Mindfulness en yoga tijdens de zwangerschap

Als je zwanger bent, dan breekt er een spannende tijd vol veranderingen aan. Ideaal voor een gratis yogasessie! Tijdens een yogasessie leer je een hele reeks oefeningen, ademhalings- en massagetechnieken die rust kunnen brengen in je hoofd en je lichaam. Die kan je bovendien niet alleen tijdens de zwangerschap gebruiken. Maar ook om je bevalling op een meer ontspannen, natuurlijke en bewuste manier te beleven.

Praktisch: je kan deze yogasessie volgen op zaterdag 18 september van 10u tot 12u in Antwerpen.

meer info

Welcome home, baby

Tijdens een zwangerschap komen er heel wat vragen op je af. Over de bevalling, maar ook over wat daarna komt. Tijdens deze workshop voor ouders in spe kom je alles te weten over je kleintje. Denk maar aan hoe je je baby een badje geeft, welke producten je best kan gebruiken en wat je allemaal nodig hebt om je baby te verwelkomen in je gezin. De vroedvrouw helpt je op weg, geeft tips en advies en luistert naar al je vragen!

Praktisch: welkom op maandag 13 december om 19u30 in Geraardsbergen.

meer info

Kiezen voor borstvoeding of flesvoeding

Denk je erover om borstvoeding te geven aan je toekomstig kindje? Of gaat je voorkeur uit naar flesvoeding? Of twijfel je? Geen zorgen. Tijdens deze workshop krijg je neutrale informatie en heel wat praktische tips. Zodat jij een bewuste keuze kan maken waar je je goed bij voelt.

Praktisch: je kan deze infosessie volgen op 29 september (13u30), 13 oktober (19u) of 23 november (19u30) in Antwerpen.

Meer info

Vond je dit interessant?

Op de hoogte blijven over MyFamily? Meld je aan: