illustratie geld MyFamily

Aansluiten als werkgever via SD Worx

Doe voor uw kinderbijslag beroep op MyFamily, partner van SD Worx, en maak u het leven makkelijker.

Het merendeel van de klanten van SD Worx doet voor de uitbetaling van de kinderbijslag van hun werknemers al beroep op MyFamily. En zij merken dag in dag uit dat alle administratie bij één groep plaatsen, hun eigen werking vereenvoudigt.

De samenwerking tussen SD Worx en MyFamily levert u als klant niets dan voordelen op. Zo hebben wij gezamenlijke kantoren, zodat uw werknemers in één kantoor een antwoord op hun vragen krijgen. Met onze ervaring en grondige kennis van zaken, is MyFamily een betrouwbare partner voor de kinderbijslag van uw werknemers.

Nu de zesde staatshervorming complexe wijzigingen in de kinderbijslag met zich meebrengt, is het de moment om aan te sluiten of over te stappen. MyFamily Kinderbijslagfonds is helemaal klaar voor alle wijzigingen waardoor uw administratie in de beste handen is.

Stap liever vandaag dan morgen over naar MyFamily! Na het einde van de zomervakantie is het te laat.

Waarom kiezen voor MyFamily

  • MyFamily zorgt voor de volledige en persoonlijke opvolging van uw administratie rond de kinderbijslag en waakt erover dat de uitbetalingen altijd op tijd en correct gebeuren.
  • In elk MyFamily/SD Worx-kantoor kunt u terecht met al uw vragen.
  • Via Mijn Kinderbijslag hebben de gezinnen 24 uur per dag toegang tot hun dossier.
  • Elk kwartaal brengt de Kinderbijslagkrant u en alle aangesloten gezinnen nieuws en praktische informatie over kinderbijslag.
  • Wij komen persoonlijk opleiding geven in uw kantoor, over de verschillende aspecten van de kinderbijslagwetgeving, toegepast op de praktijk.

Vragen over uw aansluiting?

Kristof staat voor u klaar!

Kristof Verdick
014 76 07 04

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere