Daarom kan je voor jouw gezin op ons rekenen

Wij verwelkomen jou en je gezin met open armen in onze familie. Want MyFamily als uitbetaler van jouw Groeipakket, dat is jouw juiste keuze:

  1. 4,5/5 van onze klanten zouden MyFamily aanbevelen aan vrienden en familie. Voor hen blinken we uit in snelheid bij het beantwoorden van jouw vragen, heldere informatie en vriendelijkheid.
  2. Wij hebben oor naar jouw noden: we zijn de enige die je van maandag tot donderdag kan bellen tot 18u en op dinsdag zelfs tot 20u.
  3. Je Startbedrag, waarop je recht hebt bij de komst van een kindje, vraag je in een oogwenk tijdig aan.
  4. Je slaapt op beide oren: jouw Groeipakket wordt altijd op tijd en correct betaald, daar kan je op rekenen.
  5. Je bent in goede handen: wij kennen als geen ander jouw Groeipakket rechten. We focussen ons namelijk als enige private uitbetaler op het Groeipakket in Vlaanderen. Daardoor zijn we dé expert om jouw gezin professioneel te ondersteunen.
  6. Jij hebt zelf de controle. Met de Groeipakket Calculator bereken je zelf eenvoudig hoeveel je voor je gezin zal ontvangen. En met het KindKompas krijg je een uniek zicht op de kosten en inkomsten van je kind(eren).
  7. Aan een woord heb je voldoende. Je krijgt altijd informatie op maat van jouw gezin. In mensentaal, uiteraard.

Zo helpen wij graag mee om jouw kroost alle kansen te bieden zich succesvol te ontplooien in de wereld van morgen.

Formulier krant zwart

Formulier nodig?

Dan hoef je geen boekenkast meer door te ploegen. Alle documenten liggen nu handig in één enkele lade. Die open je door op de knop hieronder te klikken.

Download je formulier

Op de hoogte blijven over MyFamily? Meld je aan: